Όροι χρήσης

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για γενικούς σκοπούς πληροφόρησης. Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι πνευματική ιδιοκτησία της Mylaki Shippping Agency Ltd. Μπορείτε να κατεβάσετε, να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε υλικό μόνο για δική σας προσωπική μη εμπορική χρήση. Απαγορεύεται κάθε άλλου είδους χρήση, αναπαραγωγή, μετάφραση, προσαρμογή, διευθέτηση, οποιαδήποτε άλλη τροποποίηση, διανομή ή αποθήκευση αυτού του ιστότοπου με οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε μέσο, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς τη ρητή προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Mylaki’s Shipping Agency Ltd.

Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας παρέχονται για χρήση “ως έχουν”. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, να μην είναι ακριβείς ή ενημερωμένες. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις. Αλλαγές και ενημερώσεις στο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να πραγματοποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Τίποτα σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποτελεί συμβουλή, ούτε η μετάδοση, η λήψη ή η αποστολή οποιασδήποτε πληροφορίας δημιουργεί συμβατική σχέση.

Η Mylaki Shipping Agency Ltd αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σε σχέση με οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους, η οποία μπορεί να προκύψει από την εξάρτηση από τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξάρτητα από το εάν οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από την Εταιρεία, τις θυγατρικές της ή άλλους συντελεστές. Η παρούσα ανακοίνωση θα διέπεται και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.